Sunday, August 5, 2007

Villane

Villaloori ribadest, mis seebiteost ja mujaltki üle jäid, torkisin ajaviiteks maal mummukesi, aga muid tükke polnud, et kokku panna keed. Nüüd üks valmiski:

Mahevill ja puupärlid, vaskdetailid. Ongi selline tumehall, värvimata.
Neid mummukesi on tegelikult veel mitme kee jagu, eks lõbustan end nendega veel .

Lumehelbeke

Pikalt olen kandnud ainult ühte kevadel tehtud komplekti, rohkem ehteid mul endal nagu polekski .
Lume(helbe)obsidiaan on mulle alati meeldinud ja nüüd avastasin, et neid kive on ikka kogunenud ka:

Hiljem meenus veel, et Sayilast tellisin ühe kellaplaadi, millele need kivid hästi sobivad:

Siin pildil on nad kõik koos, eredas päikeses.
Materjaliks on lume(helbe)obsidiaani ovaalid 13x18 mm, helmed 6 ja 8 mm ning Tibetan silverist rasked metallhelmed. Tegin mõlemad võrud pikendusketiga, et palavate ilmadega ikka kenasti ümber käe mahuks, seetõttu ka kaelakee samasuguse kinnitusega, kuigi kaela taga on T-lukk mugavam.
Obsidiaani heast mõjust saab lugeda siit.


Suitsukvarts

Tegin käevõru ja kõrvakad, algul mõeldes endale, aga hoolimata hoolikast mõõtmisest ja arvutamisest on käevõru tiba kitsas. Praegu ei raatsi lahti harutada, ehk läheb siis kellelegi teisele.

Materjal: suitsukvartsist lihvitud süda 12x12x5 mm, ümarad 8 mm, ümarad lihvitud 9 mm, Swarovski kristallid 5 mm (Smoky Quartz), Bali hõbedast helmed, Tibetan silver, tross, konksud sterlinghõbedast.
Päikese käes on nagu õigem värv:

Suitsukvartsil on ka hea omadus: see transformeerib negatiivsed energiad puhtaks valguseks ning kuskilt lugesin, et aitab ka kaasa ainevahetusele, seega on saleneda soovijatele soovitatav .

No comments:

Post a Comment