Sunday, April 29, 2007

Kevad tuleb, kõik muutub roheliseks

Mõned ehted sealhulgas ka .

Lähemalt osad:

Materjal: 5x8 cm marmorikirjud klaashelmed, Tibetan silver, tross.


Valget ja sinist

Mis juhtub sellega, kes uue telefoni ostab ja seda kasutada ei oska? Juhtub nii, et telefon äratab ka laupäeva hommikul, puhkepäeva kohta kahjuks liigagi vara.
Kuna enam und ei tulnud, tegin teoks ühe mõtte, kuidas veel trossile pärleid ajada. Nägin samalaadset asja kunagi ühes rootsikeelses blogis, aga enam ei mäleta kahjuks, kus ja kelle omas . Sorry, autor! Sellest moraal -- alati tuleb salvestada kõikvõimalikud asjad, ehk läheb vaja.

Minu valge suure foliosüdamega kee:


Viimase pärlite ühistellimusega tellisin ka valge-sinisekirjuid helmeid, millega siiani miskit pole teinud, mul ei ole ühtegi muud sobivat sorti nendega kokku panna olnud. Nüüd siis panin metalliga ja tegin ühe lihtsa kee ning teise samalaadselt kui valge.

Teise kee ripats ka lähemalt:

Ripats on tehtud imelihtsalt -- peotäis pärle traaditud, aasad külge ja aasapidi trossijupile, piduriga 2 otsa kokku. Hõbetatud traadist keerasin ka konksu, millega keele riputasin.

Nende keede tegemise ajal avastasin ühe kummalise asja: pidurid on 0,7 mm, tross on 0,38 mm ja sellest hoolimata läheb kaks trossi lahedalt läbi piduri. Ma olen küll matemaatikas kehva, aga ikkagi sain aru, et arvud ei klapi. No mis sellest, peaasi, et pidurid ja trossid omavahel klappisid .

No comments:

Post a Comment