Sunday, November 26, 2006

Isetehtud tillusokk

Hing ei andnud enne rahu, pidin ära proovima, kas ikka on võimalik ka midagi nii väikest kududa. Tuleb välja, et tõesti. M.O.T.T. .
Vardad nr. 2, lõngaks kirju Karmen Angora. Ühel vardal oli 4 silma. Alguses ja lõpus oli ikka pusimist, aga vahepeal sujus nagu iseenesest. Tegemisest tegin ka mõne udupildi, et ikka näha oleks -- mina ise tegin!

Tänaseks olen end vist lõbustanud piisavalt .


Järgmised petusokid

... Jõuluvana kotti. Seekord siis sinakashallist Novita Jussi lõngast, vardad nr. 4.

Mõeldud küll number väiksemale jalale, aga mustri huvides venitasin jalga .

Nii roosa, roosa, roosa ...

Eile ostsin roosat lõnga. Täna läksin ja ostsin veel roosat lõnga, sest eile alustatud sallist oli näha, et ei ole piisavalt.
Tegelikult mõtlesin, et lihtsalt proovin veidi ja ühtäkki oli pool meetrit valmis .
Täna saigi terve sall valmis:

Vardad nr. 6, lõng Novita 7 venda ja karvane Tango. Paksema lõngaga on tehtud lihtsalt augumuster, iga kuue rea vahele 2 rida karvakesi. Salli pikkus 150 cm + narmad, laius20 cm. Lõnga kulus terve Tango ja poolteist tokki 7 venda.
Siin ka lähemalt:

Üsna selge on küll see, et mina seda kandma ei hakka, aga Jõuluvana kingikotti peaks see passima küll. Vähemalt on karvane ja piisavalt tibilik .

Lisaks tõdesin jälle, et kaubanduskeskused tekitavad lõkse: Kristiines on Novalux Apolloga kõrvuti, mõlemasse tuli ju raha jätta. Novaluxist ostsin veel ühe lahtritega karbi, Apollost aga hunnniku käsitööraamatuid: Kirikindad I, Tikkimine, Taimedega värvimine ja Viltimine. Kaks viimast omakorda topelt, vähemalt on paar Jõulukinki olemas.

No comments:

Post a Comment