Monday, December 4, 2006

Hädaorg

Kella neljast alates olen püüdnud uut posti panna ja ei õnnestu kuidagi, seevastu õnnestus salliga post ära kustutada mingi tabamatu liigutusega ning taastada jälle seda sai. Ka nüüd ei suuda ma panna uut postitust teele nii, et sellest ka asja saaks, seega lisan siiasamma ühe vana asja.
Tegin eelmisel nädalal väikese pruuni liniku. Olgugi, et pruun värv mulle ei istu, oli kuidagi nostalgiline seda niiti jälle kasutada. Üsna mitu-mitu aastat tagasi olen teinud suure diivanilaua lina (ca 130x 60 cm) samast materjalist ja tehnikas:

Enam sellist tööd küll ette vist ei võtaks, käisin ikka tookord päris pikalt lapitud sõrmedega!

Valge sall uuesti
Mida vanem, seda rumalam (või kohmakam?)! Uue posti panemise asemel kobistasin ära kustutada eelmise posti . Siit tuleb nüüd kordusversioon.
Reedel alustatud valge sall sai valmis. Tegelikult oli nagu juba valmis, aga otsustasin kõik lõnga ära kasutada, et ei jääks mingeid juppe ja nii sai 150 cm pikkusest sallist üle kahemeetrine ja topeltnarmastega, laiusega ca 26 cm.
Vardad nr 5, lõng PlayIt, kulutasin 2 (kõik ostetud) 50-grammist tokki.
Lõng oli ostetud salomoni salliks, aga kuna karvade tõttu oli sõlmede tegemine tõeliselt raske, karvad jäid sõlmede sisse pusasse, hoopis kudusin võimalikult augulise.

Karva on sellel lõngal tõesti palju -- hoolimata sellest, et kogu elamine on karvane, samuti ka pintsak, mille peal sai pildistatud, on salli küljes neid ikkagi rohkem kui piisavalt!
Sall läheb jõulukingiks loomulikult.
Selle pika salli tegemisele kulunud aja jooksul oleksin ilmselt mitu paari sokke kududa jõudnud .

No comments:

Post a Comment