Saturday, December 30, 2006

Viimane töö sel aastal

Plaanis ei olnud küll enam midagi teha, aga P6rgukiz ajas oma villatuustidega isu jälle peale ja nii valmis juba olemasolevate kõrvarõngaste juurde punane villapallimummukee.

Märgid selle kohta, et ehk ikka midagi sellist sünnib, olid juba päeval olemas, poest tulles tuli meelde bensiinijaamast läbi astuda ja osta autopesusvamm. Pildil siis kõvasti kasutuses olnud vana ja uus svamm. Peale kee valmimist oli selge, et enam selliseid oste teha ei tasu, svamm oli nii lohku vajunud, nagu oleks mitu-setu asja seal peal ära torgitud.
Rohkem sel aastal küll midagi ei tee (loodetavasti, sest aasta lõpuni on jäänud 26,5 tundi ), kokkuvõtte ainult tahaks teha veel.

Kingikott tundus pooltühjaks jäävat, seega tegin 4 markerit juurde. Seekord karabiiniga, et saaks kuskile näiteks lihtsalt rea vahele kinnitada, et ridade arvu lugeda vms. Kotikeses on nüüd just parasjagu kraami.

Need šifoonist kingikotid on nii nunnud, peaks vist kätte võtma ja neid ka õmblema kunagi, kui õmblemise laine peale tuleb (loe: õmblusmasina välja võtan).

Stitch markerid

... kingituseks kudujale. Loodetavasti sobivad kingituseks ka sellised pisikesed asjad.

Tehtud kergetest plastikpärlitest, pisemad Tiimarist, suuremad
pärlid suvel Seppäläst alest ostetud. Rõngad ikka kunagised kardinarõngad, nõelad Novaluxi pudipakist.
Muide, väänamine võttis märgatavalt vähem aega kui pildi tegemine ja üles panemine .

No comments:

Post a Comment